Wroclaw Tıp Üniversitesi

Wroclaw Üniversitesi’nin tıp fakültesi olarak başladığı eğitim hayatına 1950 yılından bu yana üniversite statüsünde devam eden Wroclaw Tıp Üniversitesi...

Wroclaw Tıp Üniversitesi

Wroclaw Üniversitesi’nin tıp fakültesi olarak başladığı eğitim hayatına 1950 yılından bu yana üniversite statüsünde devam eden Wroclaw Tıp Üniversitesi, Polonyada eğitim veren en kaliteli tıp akademilerinden biridir. 2002 yılında aldığı ISO:9001 Kalite Sertifikası ile yükseköğretim programlarının ve hastanesinde sunduğu sağlık hizmetlerinin kalitesini tescilleyen Wroclaw Tıp Üniversitesi, kalitesi ile Polonya üniversiteleri arasında lider konuma sahiptir. Uluslararası eğitim birliği ve bilimsel araştırma projelerinde gösterdiği üstün başarı sebebiyle birçok ödüle layık görülen üniversite akreditasyon sürecini tamamlamıştır. Uluslararası denkliği olan seçkin diploması ile mezunlarının dünya genelinde önemli pozisyonlarda çalışmasını sağlayan üniversite, Polonyada eğitim veren tıp akademileri arasında ISO:9001 Kalite Sertifikası almayı başaran da ilk üniversitedir. Öğrencilerine uluslararası araştırmalara katılma ve modern çağa uygun teknik ekipmanlar çalışma imkanı sunan Wroclaw Tıp Üniversitesi, Polonyadaki üniversiteler ve yurtdışı bağlantılarıyla geniş staj seçeneklerine de sahiptir.

Kayıtlı 6 binin üzerinde öğrencisi bulunan Wroclaw Tıp Üniversitesi, kalitesi birçok defa onaylanmış Avrupa standartlarında yükseköğretim programları sunmaktadır. 2. Dünya Savaşı sonra yaklaşık olarak %70’i yıkılan şehrin yeniden yapılandırılması sürecinde büyük rol oynayan Wroclaw Tıp Üniversitesi, eğitim kalitesini her yıl daha da arttırarak günümüzde Avrupa’nın en seçkin tıp üniversitelerinden biri olmayı başarmıştır. 475 bin metrekare alana yayılan üniversite hastanesi, en son teknoloji ürünü olan tıbbi ekipmanları ile birçok kliniği bünyesinde barındırmaktadır. Polonyadaki üniversiteler ile ortaklaşa çalışan Wroclaw Tıp Üniversitesi, teknik altyapısını uluslararası standartlara çıkartmayı başarmıştır. 100’e yakın profesörün görev aldığı üniversitenin hastanesinde modern ekipmanlarla uygulama eğitimi alan öğrenciler, deneyimin çok önemli olduğu tıbbi uygulamalarda uzmanlar gözetiminde dersler almaktadır. Polonya üniversiteleri ve enstitüleri ile ortaklaşa bilimsel araştırmalar yürüten Wroclaw Tıp Üniversitesi, öğrencilerin de bu çalışmalarda yer almasına imkan sağlamaktadır.

Modern tıbbi uygulamalar üzerine yaptığı çalışmalarla birçok buluşa imza atan ve yeni tedavi yöntemi geliştiren Wroclaw Tıp Üniversitesi, Avrupa’nın en saygın kurumlarından biri haline gelmiştir. Gen bilimi ve alternatif tedavi yöntemleri konusunda yaptığı çalışmalarla Avrupa Birliği Araştırma Fonu desteklenen üniversite, seçkin ismiyle Avrupalı öğrencilerin de yurtdışı üniversite eğitimi için en çok tercih ettiği isimlerden biri haline gelmiştir. Yurtdışı üniversite eğitimi için Wroclaw Tıp Üniversitesi’ni tercih eden yabancı öğrenciler, üniversitenin uluslararası bağlantıları ve yüksek standartlarındaki imkanları ile deneyimli uzmanlar olarak uluslararası kariyer fırsatlarını değerlendirmede büyük bir avantaj kazanmaktadır. Tıp alanında sunduğu eğitim ile Polonyada üniversite tercihlerinin ilk isimlerinden biri olan Wroclaw Tıp Üniversitesi, 1998 yılından bu yana LLP Erasmus kapsamında yurtdışında eğitim seçeneği de sunmaktadır. Polonya üniversite fiyatları ile kıyaslandığında üniversitenin son derece makul fiyatlara sahip olması, yurtdışında eğitim için daha da cazip bir seçenek haline gelmesine neden olmaktadır.

Modern teknolojileri öğrencileriyle buluşturmak için kaynak aktarımını sürdüren üniversite, bilgisayar teknolojilerinden de sonuna kadar faydalanmaktadır. Yeni tıbbi uygulamaların geliştirilmesi için bilgisayar teknolojisinden faydalanan üniversite ayrıca öğrencilerine geniş bilimsel araştırma yapabilmeleri için de uluslararası standartlarda imkanlar sağlamaktadır. Ulusal ve uluslararası eğitim kalitesi araştırmalarında Polonyada üniversite seviyesinde eğitim en iyi okullardan biri olarak değerlendirilen Wroclaw Tıp Üniversitesi, birçok araştırmada da Polonya’nın en iyi 25 üniversitesi arasında gösterilmiştir. Polonya üniversite fiyatları doğrultusunda belirlediği öğrenim ücretleri, uluslararası bilimsel araştırmalardaki önemli rolü ve modern teknik ekipmanlarla desteklenen eğitimi ile Wroclaw Tıp Üniversitesi, yurtdışında tıp eğitimi almak için tercih edilebilecek en ideal tercihlerden biridir.

Yetkili eğitim merkezi olarak yurtdışı eğitimin en güvenilir ismi olan Eurostar Yurtdışı Eğitim Merkezi, Avrupa standartlarındaki yükseköğretim programları ile Polonya’nın en iyi tıp akademilerinden biri olan Wroclaw Tıp Üniversitesi’ne cazip fiyatlar ve kaliteli hizmetlerle girmenizi sağlıyor. Danışmanlık, yerleşim, karşılama, kayıt ve kabul gibi konularda en kaliteli hizmetleri avantajlı fiyatlarla buluşturan Eurostar, uzman kadrosuyla eğitim hayatınız boyunca yanınızdadır. Eurostar’ın sunduğu güvenilir ve kaliteli hizmetler hakkında bilgi almak için İstanbul veya Varşova ofisimizle irtibata geçebilirsiniz. Eurostar Yurtdışı Eğitim Merkezi en büyük değil, en iyi olmak için hizmet vermektedir.

Fakülteler

Tıp Fakültesi
Diş Hekimliği Fakültesi
Eczacılık Fakültesi
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Angielski Bölümü

Tarafından desteklenmektedir WordPress. Tarafından tasarlanmıştır WooThemes

Messenger, Instagram ya da WhatsApp üzerinden iletişime geçmek için hemen tıkla! Messenger ile iletişime geçmek için hemen tıkla, konuş! Instagram ile iletişime geçmek için hemen tıkla, konuş! WhatsApp ile iletişime geçmek için hemen tıkla, konuş!